Onze Diensten

Onze Diensten

Bedrijfsonroerendgoed

Bedrijfspand, kantoorruimte of winkelpand verhuren? Wij helpen bij het maken van de volgende stap. Wat doet de markt? Voor welke prijs kun je verhuren of kunt u beter verkopen?

Aanhuur

Droomhuis nog niet gevonden? De zoektocht naar een woning is erg lastig tegenwoordig. Bij ons kunt u een zoekopdracht achterlaten zodat wij samen met u, uw paleis kunnen vinden!

Huurovereenkomsten

Naast het volledig uit handen geven van de verhuur kunt u ook alleen het opstellen van een huurovereenkomst door ons laten verzorgen.

Inspecties en sleuteloverdracht

Voor het uitvoeren van inspecties en de sleuteloverdracht kunt u bij ons terecht, na afloop ontvangt u hiervan een duidelijk inspectierapport.

Verkoop

Onze professionals begeleiden u in het verkoopproces van uw woning. Wij komen bij u langs voor een kosteloos kennismakingsgesprek met waardebepaling.

Bezichtigingen

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar voor bezichtigingen.

Woningverhuur

U wilt geen leegstand, daarom zorgen wij ervoor dat de woning op korte termijn wordt bewoond door een betrouwbare huurder.

Vastgoedbeheer

Wij beheren uw portefeuille op een professionele en accurate manier. Om u als eigenaar volledig te ontzorgen zijn wij het eerste aanspreekpunt voor de huurder. Wij beschikken over een vast onderhoudsteam dat ingezet kan worden bij eventuele storingen en gebreken in de woning.

Foto's en video's maken van woningen

Wij zorgen ervoor dat de woning op een professionele manier wordt gepresenteerd en zetten de woning dezelfde dag online.